Winnen op gevoel

Als we dan toch dingen aanvoelen, waarom dan niet de juiste combinatie van de lotto? 
Helaas is me dit nog niet overkomen.

Wel heb ik vaker gedroomd over dingen die later werkelijkheid werden, maar nog nooit heb ik gedroomd over winstgevende cijfers. 

Wat me wel is overkomen is het volgende.
Ik reed samen met mijn gezin naar een opdracht voor werk. Ik herinner me nog dat ik die rit enorm veel zelfvertrouwen had, omdat de klant mij vele complimenten had gegeven over mijn werk. Tijdens de lange rit zat ik vooraan in de passagierszetel naar de radio te luisteren.  
Mijn gsm lag op het dashboard en was in die tijd (2011) nog een middel om mee te bellen en berichtjes te sturen . 
Op een bepaald moment neem ik mijn telefoon , stuur ik een sms en typ ik 'milow' in . Ik leg mijn gsm terug op het dashboard.
Mijn partner die aan het stuur zat, keek me vreemd op.   "Wat doe jij nu ?" was zijn vraag.
Ik antwoordde hem dat ik op de radio had gehoord ,stuur sms als je de zanger kent. En in een korte beweging deed ik dat ook. Mijn gsm legde ik terug op het dashboard. Omdat ik een persoon ben die normaalgesproken nooit aan zo dingen zou meedoen, laat staan sms'jes stuurt vond mijn vriend dit meer dan vreemd.  Maar zo snel als ik de handeling had uitgevoerd, zo snel was ik dit allemaal ook weer vergeten.  De weg was lang en mijn kinderen waren al in slaap gevallen op de achterbank. Ik droomde weg in het landelijk landschap en opeens werd ik uit mijn dagdromen gehaald door mijn gsm die rinkelde en trilde. Onmiddellijk besefte ik dat mijn klant waarschijnlijk ongeduldig is en vraagt waar we blijven. Maar verbaasd was ik dan ook om te horen dat niet mijn klant belde , maar de radio. Ze vertelden mij dat ze mij gekozen hadden en dat ik een flatscreen tv had gewonnen. Flatscreens waren in die tijd nog zo goed als onbetaalbaar en enkel de hogere middenklasse kon zich zo een toestel permitteren. 
Ik vroeg me achteraf af, wat het was dat ervoor zorgde dat ik iets deed dat ik normaal gezien nooit zou gedaan hebben. Wat het misschien ook het moment waar ik me in bevond. Ik was blij en bevond me sowieso al in hogere energie omdat ik trots was op mezelf dat mijn klant tevreden was over de designs die ik had gemaakt. Was dit de reden dat ik won? 
Ik was uiteraard superblij met mijn nieuw toestel en bedankte niet alleen de radio maar ook mijn engelen hiervoor.